Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratis-paragnosten.nl - Ervaringen paragnost Niamh
  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Niamh
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratis-paragnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Sorry de verbinding verbrak plots. Bedankt voor de geruststelling mbt Facebook en de opmerkingen van zijn nicht. Ik hou je op de hoogte van mijn karmische stuk met haar.




Ervaring van J met paragnost Niamh   Ervaring van J met paragnost Niamh   Ervaring van J geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Je hebt gelijk gehad Niamh. Jouw persoonsomschrijvingen gaan zo diep. De manier waarop jij iemand in zijn of haar kracht zet, is bijzonder. Jij verdient veel meer reviews.




Ervaring van anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Zo een geweldige lieve vrouw die veel kracht en super readings geeft. Ze geeft mij altijd kracht. Een geweldig medium. Liefs.




Ervaring van Marieke met paragnost Niamh   Ervaring van Marieke met paragnost Niamh   Ervaring van Marieke geplaatst op 21 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh, hartelijk dank voor het gesprek op 1e kerstdag. De verbinding werd in een keer verbrokeln gelukkig heeft u mij rustig gekregen en zakelijk duidelijk gemaakt. Ik snap helemaal wat u benoemde over zijn Karma. Het is niet makkelijk maar weet als ik het weer zwaar heb dat ik u zal contacten. Liefs, Stier vrouw.




Ervaring van An met paragnost Niamh   Ervaring van An met paragnost Niamh   Ervaring van An geplaatst op 25 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Ik sta nog altijd met verstomming vast aan de grond wat je juist zei .als het uitkomt hoor je zeker nog van mij .zo aangenaam gesprek en niet veel moeten zeggen .gewoon luisteren en het komt binnen .gewoon bellen mensen .ze is een uit de duizend .




Ervaring van Sonia met paragnost Niamh   Ervaring van Sonia met paragnost Niamh   Ervaring van Sonia geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Sorry Niamh, mijn credits waren op. Dus helaas geen antwoord meer op mijn verhuis vraag m.b.t J.
Maar voor de rest ben ik gerustgesteld. Dank je wel.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Niamh   Ervaring van Esmeralda met paragnost Niamh   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh, ik ben je dankbaar voor alle fijne gesprekken en dat je me door een moeilijke periode heen helpt. Je zit altijd juist met je kaarten en gevoel. Jij was de enige die zag dat een afspraak niet doorging en kom mij daarbij ook de reden vertellen. Dank voor je geduld. Lieve mensen Niamh is echt een aanrader, maar weinige kunnen zo gedetaileerd informatie verschaffen als zij dat kan. Voor mij de beste. Liefs G.




Ervaring van G met paragnost Niamh   Ervaring van G met paragnost Niamh   Ervaring van G geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Wat een topper ben jij. Je hebt mij een hele fijne gedetailleerde reading gegeven. Ik bel zeker terug .




Ervaring van V met paragnost Niamh   Ervaring van V met paragnost Niamh   Ervaring van V geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Wat een topper ben jij. Je hebt mij een hele fijne gedetailleerde reading gegeven. Ik bel zeker terug.




Ervaring van V met paragnost Niamh   Ervaring van V met paragnost Niamh   Ervaring van V geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Dank je wel Niamh, je bent een schat.Duizend maal dank lieve medium Niamh, je bent super. tot snel xxx. Cato.




Ervaring van Cato met paragnost Niamh   Ervaring van Cato met paragnost Niamh   Ervaring van Cato geplaatst op 27 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Beste Niamh,
Ik heb je nu in totaal 3x gesproken. Gisteren voor het laatst (klassenavond). Je bent een heel fijn medium en een goede. Gisteren is het trouwens goed gegaan. Hij stond ineens achter me. Heb hem totaal genegeerd. Dankjewel voor je gesprekken. Bel zeker nog terug.
xx Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Niamh   Ervaring van Karin met paragnost Niamh   Ervaring van Karin geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  She the best .
Ik heb nog nooit iemand aan de lijn gehad die zo vaak voor mij heeft gekeken en die mij zo erg helpt en rustig houdt. Ik hoop dat je voorspellingen gaan uitkomen, want het is al een keer gebeurd. Xx S.




Ervaring van C. met paragnost Niamh   Ervaring van C. met paragnost Niamh   Ervaring van C. geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  hey niamh,
heb je vandaag gebeld,het was heel kort maar heb toch veel mogen weten, hetgeen dat je zag in de kaarten klopte wel, hopelijk komt hij naar belgie. Dank u.




Ervaring van anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Je bent oprecht, lief en behulpzaam. Ze zegt waar het voor staat. Ik kan uren met je praten.




Ervaring van Niamh met paragnost Niamh   Ervaring van Niamh met paragnost Niamh   Ervaring van Niamh geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh wat had je het goed gezien plotseling zei je, en ja hoor plotseling was het er. Heel scherp van je. Ik ben ontzettend blij dat dit is uitgekomen en wil je bedanken voor het vertrouwen dat je mij geeft al die tijd. Voel mij altijd rustig als ik jou spreek. Tot gauw weer lieve Niamh.




Ervaring van Anoniempje met paragnost Niamh   Ervaring van Anoniempje met paragnost Niamh   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Dank voor vandaag weer lieve Niamh, ik vind het altijd erg fijn om met je te kletsen.
Liefs.
De eerste beller vandaag.




Ervaring van Anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van Anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Je hebt gelijk gehad lieve Niamh omtrent dat tweede bezoekje.dus ontzettend veel dank daarvoor je hebt het heel goed gezien.
Je bent altijd zo lief en vind het ook altijd erg fijn om je te spreken.
Dikke knuffels en tot gauw weer, en veel liefs.

Die ene dame met die twee fotos die je hebt gekregen.




Ervaring van anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Fijn dat ik u te pakken heb gekregen. Lieve Niamh het doet mij altijd goed om u te spreken. De vorige voorspellingen zijn ook uitgekomen. Tot snel knuf.




Ervaring van x met paragnost Niamh   Ervaring van x met paragnost Niamh   Ervaring van x geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh, ik wil je heel erg bedanken, wat ben jij goed. Zonder dat ik iets gezegd had wist je wat er speelde, ik hoop zo dat je voorspellingen uitkomen, ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden, ik houd je in elk geval op de hoogte, zeker van Portugal, liefs Kris.




Ervaring van Kris met paragnost Niamh   Ervaring van Kris met paragnost Niamh   Ervaring van Kris geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Belkrediet was op. Nog eens bedankt . Evi .




Ervaring van Evi met paragnost Niamh   Ervaring van Evi met paragnost Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Mijn krediet was op daardoor het einde. Opnieuw bedankt . Je geeft me steeds terug de moed. Evi .




Ervaring van Evi met paragnost Niamh   Ervaring van Evi met paragnost Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh,plots viel ik weg maar mijn belkrediet was op.Ik zal het je zeker laten weten als de voorspelling uitkomt.DANK U.




Ervaring van A met paragnost Niamh   Ervaring van A met paragnost Niamh   Ervaring van A geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh, ik weet niet hoeveel ik je kan bedanken. Ik weet dat het goed komt, soms verlies ik de hoop en de moed wel eens. Maar als ik jou bel weet ik dat het geluk op baan is naar mij. Je weet me telkens terug in mijn kracht te zetten. Ik bel je binnenkort terug. Heel veel liefs V.




Ervaring van V met paragnost Niamh   Ervaring van V met paragnost Niamh   Ervaring van V geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Bedankt voor het gesprek, de belminuten waren op. Ik ben altijd blij als ik jou heb gehoord. Groetjes Evi .




Ervaring van Evi met paragnost Niamh   Ervaring van Evi met paragnost Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh, alweer bedankt om me gisteren tot rust te brengen. Ik voel me altijd volledig anders, beter, nadat ik jou gesproken heb. Heel bijzonder. Liefs Val.




Ervaring van Val met paragnost Niamh   Ervaring van Val met paragnost Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Maar jij hebt me terug tot rust gekregen in die korte 10 minuten tijd. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen maar ik geloof terug en ik vertrouw. Je bent fantastisch. Oneindig bedankt voor alles. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met paragnost Niamh   Ervaring van Val met paragnost Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh, ik kan in woorden niet uitdrukken hoe dankbaar ik u ben. Wat je ziet, wat je voelt. Zo een gave. Ik was vandaag de hele dag compleet overstuur.




Ervaring van Val met paragnost Niamh   Ervaring van Val met paragnost Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh, allereerst bedankt. Ik was compleet radeloos, maar wat een ongelooflijke energie heb je mij gegeven. Ik vertrouw terug dat alles goedkomt, we zijn verbonden en die inzichten binnenkort te krijgen. Ik wacht met veel spanning af. Hoop dat je andere voorspellingen ook mogen uitkomen. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met paragnost Niamh   Ervaring van Val met paragnost Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh, ik hoop dat je vanavond nog even online komt want de lijn was onderbroken. Veel liefs Val.




Ervaring van Valerie met paragnost Niamh   Ervaring van Valerie met paragnost Niamh   Ervaring van Valerie geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Geweldig consult ,aan het bedankje kwam ik niet meer toe.vandaar langs deze weg Dank en Liefs J.




Ervaring van J met paragnost Niamh   Ervaring van J met paragnost Niamh   Ervaring van J geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Ik wil je bedanken voor je ondersteunende gesprekken in een voor mij lastige tijd. Ik wil het opgeven en als ik jou gesproken heb, heb ik weer begrip, hoop en vertrouwen. Je blijft bij wat je zegt en helaas is tijd niet aan te geven. Ik vind je echt supergoed en het mooie aan je is dat je 1 vraag stelt en je aan 1 stuk door, door blijft praten en al me andere vragen komen hierdoor vanzelf aan de orde komen. Zo gedetailleerd, zo uitgebreid. Ik heb er echt veel gesproken maar jij bent echt de beste. maar ja je bent natuurlijk niet voor niets altijd in gesprek. Dank Niamh. Je afspraak van vanmiddag 13.00 u.




Ervaring van Anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van Anoniem met paragnost Niamh   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Wat een geluk had ik jou eigenlijk te kunnen spreken. Na veel verzoekjes en pogingen eindelijk gelukt. Hoe alles is mislopen zag je perfecht. Hoe we ons voelen was je ook raak. ik hoop dat alles uitkomt en ik hem zal terug horen. Ik hou je op de hoogte. Fijne feesten. E.




Ervaring van E. met paragnost Niamh   Ervaring van E. met paragnost Niamh   Ervaring van E. geplaatst op 24 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Jij hebt inderdaad een gave. Er zitten hier een paar op de lijn die niet op de lijn zouden moeten zitten, mijn ervaring. Maar jij bent absoluut het bellen waard.




Ervaring van net met paragnost Niamh   Ervaring van net met paragnost Niamh   Ervaring van net geplaatst op 16 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Werkelijk de beste op de lijn. Vol verbazing mogen luisteren ik hoop dat al uw voorspellingen mogen uitkomen. Sorry mijn tegoed was op.




Ervaring van XL met paragnost Niamh   Ervaring van XL met paragnost Niamh   Ervaring van XL geplaatst op 29 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Super goed. Heel invoelend .




Ervaring van S.D. met paragnost Niamh   Ervaring van S.D. met paragnost Niamh   Ervaring van S.D. geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratis-paragnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratis-paragnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratis-paragnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratis-paragnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden