Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratis-paragnosten.nl - Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratis-paragnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Deze engel is echt een topper.
Zoveel al geholpen, zoveel al voor ons gedaan, zoveel al uitgekomen.
Diepe buiging lieve Joke.




Ervaring van M.H. met paragnost Joke   Ervaring van M.H. met paragnost Joke   Ervaring van M.H. geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Emerald
  Ervaring met paragnost Emerald
  Lieve Emerald, zojuist met jou gesproken.
Je vertelde zoveel rake dingen TOP.
Je bent een echt een lieverd en rustig, je luistert goed.
Daar wil ik je nog een keer voor bedanken.

Liefs Daphne xx .




Ervaring van Daphne met paragnost Emerald   Ervaring van Daphne met paragnost Emerald   Ervaring van Daphne geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha ik heb enorme bewondering voor jouw als persoon en capaciteiten waar ik dankbaar voor ben er gebruik van te mogen maken. Ik voel me begrepen en gehoord en je gaat gelijk krijgen dat weet ik zeker. Je hoort nog van me. Liefs M.




Ervaring van Manuela met paragnost Isha   Ervaring van Manuela met paragnost Isha   Ervaring van Manuela geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  DANKJEWEL Anitta.
De inzichten/bevestigingen helpen mij enorm. Heel fijn. xx Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Anitta   Ervaring van Karin met paragnost Anitta   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merel
  Ervaring met paragnost Merel
  Merel u voelt het fijn aan ga er zeker opletten niet teveel vertellen. En laat alles op me af komen. Bedankt.




Ervaring van Rita met paragnost Merel   Ervaring van Rita met paragnost Merel   Ervaring van Rita geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hoi Anouk, soms is het eng (haha) hoe juist je alles ziet en kan vertellen. Wat ik moeilijk kon geloven daar heb je nu ook gelijk gekregen. Thx voor alle fijne gesprekken.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Beste Niamh,
Ik heb je nu in totaal 3x gesproken. Gisteren voor het laatst (klassenavond). Je bent een heel fijn medium en een goede. Gisteren is het trouwens goed gegaan. Hij stond ineens achter me. Heb hem totaal genegeerd. Dankjewel voor je gesprekken. Bel zeker nog terug.
xx Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Niamh   Ervaring van Karin met paragnost Niamh   Ervaring van Karin geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Wilt de u de waarheid horen van iemand die niet om de pot heen draait. En dat uw voorspellingen uitkomen, bel Gazali.




Ervaring van super tevreden klant met paragnost Gazali   Ervaring van super tevreden klant met paragnost Gazali   Ervaring van super tevreden klant geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Hoi Beau, ik wil hierbij graag een recensie voor je schrijven zodat anderen weten hoe goed je bent.
Ik bel je nu al meer dan een jaar en je hebt mij geholpen door alle diepe dalen heen te komen. Tot nu toe heb je alle dingen die je zag en voelde helemaal bij het juiste eind gehad. Ik heb zeker vertrouwen in dat de rest ook goed gaat komen. Ik bel je snel weer voor een steuntje in de rug. Liefs M.




Ervaring van Mareille met paragnost Beau   Ervaring van Mareille met paragnost Beau   Ervaring van Mareille geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Dank je wel voor het gesprek vanmorgen rond half tien; het verbrak plotseling maar ik had nog willen zeggen dat ik jou heel verhelderend vond en ook je adviesen om mezelf te behelpen in de onzekerheid goed zijn voor mij. Ik hoop je vaker te mogen spreken.




Ervaring van anoniem met paragnost Chantal   Ervaring van anoniem met paragnost Chantal   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Heb je vanmiddag eindelijks aan de telefoon gehad.
Kippenvel. Je wist het exact te benoemen hoe het in elkaar zit.
Ben benieuwd of hij ooit nog contact op neemt.
Xx.




Ervaring van Schorpioen met paragnost Julia   Ervaring van Schorpioen met paragnost Julia   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Dit consult was geweldig. Heel veel inzichten en veel bijzondere en ook zeer ware dingen gehoord. Een man met het hart op de juiste plek,.een hart voor mensen. Niet gek dat zo iemand dan zo'n Goddelijke gave heeft gekregen. Blij dat ik met hem heb gesproken en bel zeker terug om verslag uit te brengen.

Lieve groet,

Sannie.




Ervaring van Sannie met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Sannie met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Sannie geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Lieve Sherlock, jou zonet gesproken. Je hebt ook zo een fijne stem, humor, spontaan en oprecht.
Dankje wel nogmaals je bent een TOPPER.

Lieve groet Daphne .




Ervaring van Daphne met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Daphne met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Daphne geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Heb je vanmiddag eindelijks aan de telefoon gehad.
Kippenvel. Je wist het exact te benoemen hoe het in elkaar zit.
Ben benieuwd of hij ooit nog contact op neemt.
Xx.




Ervaring van Schorpioen met paragnost Julia   Ervaring van Schorpioen met paragnost Julia   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Dear Nellekke, I am happy that I found you, for me you are one of the best mediums ever, I am sorry that our conversation was cut abruptly due to a technical issue, I will call you again soon for sure. Your Italian customer Maria.




Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria met paragnost Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna, een derde voorspelling die is uitgekomen. Liefde is uitgekomen zoals voorspelt, tweede het geheim is opgebiecht, net zoals jij had voorspelt. Derde is uitgekomen de ontmoeting. Ik hoop dat jij een goede vakantie hebt gehad en jou weer snel te pakken kan krijgen.




Ervaring van Linda B met paragnost Donna   Ervaring van Linda B met paragnost Donna   Ervaring van Linda B geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke even weer een extra bedankje voor jou.
Je bent echt een schat. Xxx Daphne.




Ervaring van Daphne met paragnost Nellekke   Ervaring van Daphne met paragnost Nellekke   Ervaring van Daphne geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine is een heel rustige vriendelijke dame, erg goed met haar helderziende gave. Ze krijgt veel informatie door, geen vraag is teveel, heeft een engelengeduld en vooral heel oprecht. Mocht zelf na 3 maanden ondervinden dat zij het bij het rechte eind had. Knap hoe ze dat doet.




Ervaring van witte bloesem met paragnost Karine   Ervaring van witte bloesem met paragnost Karine   Ervaring van witte bloesem geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.




Ervaring van Sandra met paragnost Anitta   Ervaring van Sandra met paragnost Anitta   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.




Ervaring van Sandra met paragnost Anitta   Ervaring van Sandra met paragnost Anitta   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Ja hoor. Je felicitatie was inderdaad op z'n plaats. Je had weer volkomen gelijk. Top. Op naar eind april begin mei .




Ervaring van Ikke met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Ikke met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Ikke geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Bedankt lieve Johannes dat u contact kon leggen met m'n overleden vader ik ben dankbaar dat mijn vragen hierdoor beantwoord zijn.
Vilja.




Ervaring van Vilja met paragnost Johannes   Ervaring van Vilja met paragnost Johannes   Ervaring van Vilja geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julia
  Ervaring met paragnost Julia
  Lieve Julia, ik wil je bedanken voor de mooie en rake inzichten die je mij hebt gegeven. Ga zoals aangegeven aan de slag met jouw adviezen en meer mijn kwetsbare kant laten zien. Bel je weer over een tijdje en hopelijk met het positieve nieuws dat er een ontmoeting heeft plaats gevonden met ?het zacht eitje? Liefs.




Ervaring van De expressieveling met paragnost Julia   Ervaring van De expressieveling met paragnost Julia   Ervaring van De expressieveling geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Wat een fijne meneer. Hij wil niets op voorhand weten en stelt je enkel vragen waarbij hij vraagt dat jijzelf nadenkt maar niet spreekt. Hij sloeg de nagel op de kop en ik was zeer aangenaam verrast door hetgeen hij mij allemaal wist te vertellen. Het was een warm en joviaal gesprek en voor herhaling vatbaar. Meneer weet waarover hij praat.




Ervaring van Ruby red met paragnost Petrus   Ervaring van Ruby red met paragnost Petrus   Ervaring van Ruby red geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Het lijkt alsof de steel van de roos knapt maar dit is niet zo. Hij veert terug. Jullie komen terug samen. Je hebt het altijd gezien en gaf me steun. Elke keer zit je raak met je voorspellingen lieve Joke. Dankjewel.




Ervaring van S met paragnost Joke   Ervaring van S met paragnost Joke   Ervaring van S geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Biba
  Ervaring met paragnost Biba
  Ik zou u contacteren als uw voorspelling uitgekomen was en dat is inderdaad gelukt. Hij heeft binnen 2 dagen een berichtje gestuurd en hij was inderdaad druk. Bedankt voor de Reading.




Ervaring van Vanessa met paragnost Biba   Ervaring van Vanessa met paragnost Biba   Ervaring van Vanessa geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Antonia
  Ervaring met paragnost Antonia
  Wat een heerlijke vlotte mevrouw, het kon wel je gezellige buurvrouw zijn waarmee je op terras een wijntje drinkt en een sigaretje rookt. Ze voelde voor mij meteen aan als iemand waarmee ik bevriend zou kunnen zijn. Ze legt kaarten en begint te praten zonder dat je info op voorhand verschaft. Ze vraagt geen info en begint uit zichzelf te praten en zat met alles juist. Ze voelt persoonlijkheden en zaken haarfijn aan zonder dat jij haar zelf gestuurd hebt of zaken verklapt hebt. Ze is eerlijk en praat je niet naar de mond en als er geen antwoord is op je vraag of ze kan het nog niet zien liggen, zegt ze dit ook gewoon eerlijk. Een oprechte en gezellige dame waar jezelf ook vrolijk van wordt en die juiste informatie geeft. Ze wist mij dingen te vertellen die ik zelf niet had aangegeven maar sloeg wel de nagel op de kop. Ze voelt aan hoe het zit en verwoordt het ook allemaal heel duidelijk en ook belangrijk: ze heeft het goed met je voor en doet dit om mensen te helpen om de juiste redenen. Ik bel zeker nog eens terug naar deze gezellige dame.




Ervaring van Ruby red met paragnost Antonia   Ervaring van Ruby red met paragnost Antonia   Ervaring van Ruby red geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Omdat je helaas op de dag niet aanwezig bent wil ik je op deze manier bedanken voor je juiste inzichten. Je hebt mij enorm geholpen om door te zetten en te bereiken waar ik nu ben. Heb net de bevestiging binnen gekregen. Kon niet wachten om dit met je te delen. Ik bel je uiteraard nog om dit te vieren. Dank, dank dank. Tot snel topper.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mari Elena   Ervaring van Anoniem met paragnost Mari Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Goede kaartlegster, haalt gelijk de juiste informatie naar boven. knap. Ziet alles en voorspelling zijn in het verlengde van wat er aan de hand is en kon ze niet weten. Dus heb ik goede hoop.

lieve groet, San.




Ervaring van San met paragnost Chantal   Ervaring van San met paragnost Chantal   Ervaring van San geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Heel fijn gesprek weer louisa, dankjewel.

Ik bel je veel op het moment maar er speelt ook gigantisch veel. Heel bijzonder dat al jouw voorspellingen uitkomen. Je ziet het direct, wauw. Wat de mensen doen en gaan zeggen het komt uit. Ben blij met je support in deze tijd. Ben je erkentelijk. Liefs Edine.




Ervaring van Edine met paragnost Louisa   Ervaring van Edine met paragnost Louisa   Ervaring van Edine geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Top, topper topst Louisa. Dankjewel voor je inzichten en zuiverheid. Je voorspellingen kloppen ook steeds. Dit zegt mij dat er een echt zuivere verbinding is. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Zo ontzettend blij dat ik Louisa heb ontdekt op de lijn. Alles is duidelijk en helder en komt ook zo uit zoals ze zegt is gebleken. Zuiver krachtig en in verbinding is ze. Dat is waarmee je te maken krijgt als je Louisa belt. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra met paragnost Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Lieve Beau,

Bij ons eerste contact sloeg je de spijkers al op zijn kop.
Je krijgt waarlijk alles zuiver, duidelijk en helder door.

Je bent een liefdevol, warm en mooi mens met het hart op de goede plek en die comfort en gezelligheid biedt. Bedankt voor wie je bent en wat je voor me gedaan hebt. Tot de volgende keer.

Licht en liefde.

Voor een luisterend oor, advies en zuivere heldere inzichten zonder onnodig tijdverdrijf ga naar Medium Beau.
.




Ervaring van Renate met paragnost Beau   Ervaring van Renate met paragnost Beau   Ervaring van Renate geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Lieve Beau, je had weer helemaal gelijk.

Dankjewel M




Ervaring van M met paragnost Beau   Ervaring van M met paragnost Beau   Ervaring van M geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Sluit mij helemaal aan bij voorgaande getuigenis. U bent waanzinnig goed,geen onzin verhalen maar de echte waarheid. Geen zweverige onzin over universum enz. U heeft mij op een hele korte tijd van een roze wolk afgehaald waar ik op geplaatst ben. U heeft tegen mij gepraat als een moeder die haar dochter uit een uitzichtloze situatie haald. Ik wou dat ik u eerder had ontmoet, dan waren mij veel slapeloze nachten bespaard gebleven. Als er iemand de beste is dan bent u dat wel. Wie niet bang is om van een wolk afgehaald te worden mocht dat nodig zijn dan bel naar Isha. Dankjewel beste Isha van een dankbare vrouw.




Ervaring van J met paragnost Isha   Ervaring van J met paragnost Isha   Ervaring van J geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratis-paragnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratis-paragnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratis-paragnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratis-paragnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden