Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratis-paragnosten.nl - Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratis-paragnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Lieve Elena,

Verbinding viel weg toen het over lievelingspaardje ging. Ik was wel benieuwd. Hopelijk hoor ik het een volgende keer nog van je.
Wel weer enorm bedankt voor alles. Ongelooflijk hoe straf jij bent en wat een kostbaar cadeau het is dat je je gaves op zo een coachende manier wilt delen. Ik heb al heel veel gehad aan je inzichten. Het blijft daarbij ook exact lopen zoals je iedere keer voorspelt. Heel straf.

Dank je wel. Veel liefs x.




Ervaring van ... met paragnost Elena   Ervaring van ... met paragnost Elena   Ervaring van ... geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een super lief mens en medium ben je. Ben zo blij dat ik je eindelijk gesproken heb, veel duidelijk geworden. Ben heel blij met je lieve woorden en wijze uitspraken. Ga zeker mezelf voorop stellen, had ik al moeten doen maar door uw krachtige uitspraken gaat dit lukken.

Je hoort me zeker nog knuffel Dana.




Ervaring van Dana met paragnost Sanne   Ervaring van Dana met paragnost Sanne   Ervaring van Dana geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hallo Sanne. Het klopt wat u zegt. Eerst terug rust.

R.




Ervaring van Rita met paragnost Sanne   Ervaring van Rita met paragnost Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Dankjewel lieve elena de verbinding werd net verbroken mooie voorspelling ik hoop dat het geluk eindelijk op mijn pad komt ik bel je snel weer x.




Ervaring van anoniem met paragnost Elena   Ervaring van anoniem met paragnost Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina,
we hebben net gesproken, maakt niet uit na hoeveel tijd ik je bel, je voorspelling is altijd het juiste. Het leven is niet makkelijk voor niemand niet. We komen er wel doorheen met kracht en liefde van ons medemens. Keep our spirits high. Veel liefde ook voor jouw.




Ervaring van loes met paragnost Salina   Ervaring van loes met paragnost Salina   Ervaring van loes geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida. Dank je wel, nogmaals, voor jou ondersteuning, begrip en voorspellingen die uitkomen. X mij.




Ervaring van M met paragnost Sharida   Ervaring van M met paragnost Sharida   Ervaring van M geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Is een hele lieve en bezorgde vrouw, ze steunt waar ze kan. Bedankt voor alles wat je voor mij doet dat verdient een bloemetje.




Ervaring van Monique met paragnost Valentine   Ervaring van Monique met paragnost Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Lieve Mogane, jij bent de bovenste beste op deze lijn al wat jij zegt komt uit, jij bent lief en antwoord op alle vragen zelfs al moet je meerdere malen dezelfde vragen horen. Morgane is altijd oprecht in alles wat ze zegt. Bedankt lieve Morgane om er altijd te zijn voor mij X.




Ervaring van Rita met paragnost Morgane   Ervaring van Rita met paragnost Morgane   Ervaring van Rita geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Een kort gesprek . Helder en duidelijk .
Voelde me effe down maar ze heeft me weer op het juiste pad geduwd. Zoya tot de volgende keer thank you, je heb het goed gezien.




Ervaring van Fajalobi met paragnost Zoya   Ervaring van Fajalobi met paragnost Zoya   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  zonder info weet zij u te vertellen wat er gaande is haar voorspelling komen uit.
Draaide niet rond de pot en stelt geen vragen prachtige vrouw.




Ervaring van DE PAUW EDUARD met paragnost Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD met paragnost Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laaya
  Ervaring met paragnost Laaya
  Lieve Laaya, super bedankt voor de reading van zojuist. Ik herkende veel in wat je zei en ik heb vertrouwen in je voorspellingen. Dank je voor deze inzichten en ik bel je zeker weer een keer terug in de toekomst.




Ervaring van D met paragnost Laaya   Ervaring van D met paragnost Laaya   Ervaring van D geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Remon
  Ervaring met paragnost Remon
  Langs deze weg wil ik jou bedanken voor dit gesprek. Heb veel duidelijkheid en waardevolle informatie gekregen rond mijn relatie. U bent zeer precies en hebt een zeer grote kennis op alle fronten. U ziet de dingen zoals ze op dit moment zijn en dat geeft dan weer op haar beurt de sleutels om op de juiste manier verder te gaan en vastgelopen patronen om te buigen naar de ware liefde. Nogmaals dank.




Ervaring van YDAcat met paragnost Remon   Ervaring van YDAcat met paragnost Remon   Ervaring van YDAcat geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk,

Gewoon even langs deze weg een berichtje dat je gelijk hebt gekregen in verband met mijn relatie. Alles is gegaan zoals jij zei.

Groetjes f.




Ervaring van F met paragnost Anouk   Ervaring van F met paragnost Anouk   Ervaring van F geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hoi Zoya, wij hebben elkaar vanmiddag gesproken. Het was ophelderend en heel duidelijk. Je gaf mij een goed en rustig gevoel . Ik hoefde niets te vertellen, dit deed jij al. Hartstikke bedankt en bel je snel weer een keer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van Anoniem met paragnost Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Elena.

Alleen maar vol verbazing en dankbaarheid naar je toe. Geen idee hoe je het doet, maar keer op keer zit je er boenk op. Zonder iets te zeggen geef je mee wat nodig is en wat ook werkelijk gebeurd.

Dank je wel voor alles.
Veel liefs.




Ervaring van Et. met paragnost Elena   Ervaring van Et. met paragnost Elena   Ervaring van Et. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima,

Ik heb je nu al 2x mogen spreken. Geen woorden voor wat jij kan. Heel zuiver, lief en begrijpbaar geef jij iedere keer opnieuw de juiste inzichten, tools en voorspellingen die er op dat moment toe doen.




Ervaring van e. met paragnost Nima   Ervaring van e. met paragnost Nima   Ervaring van e. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Lieve Lili, Ik bel u heel vaak, soms weleens dagelijks. Over een verhuizing, kinderen of man. U geeft mij altijd weer moed en stelt me altijd gerust. De voorspellingen komen ook altijd uit.

Liefs, A.




Ervaring van a met paragnost Lili   Ervaring van a met paragnost Lili   Ervaring van a geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Ik heb al een paar keer contact gehad met Oceana. Haar stem klinkt als een toffe lieve warme dame. En dat is ze ook. Ik heb haar gebeld met wat in mijn ogen iedere keer een onozele lacherige situatie was in mijn gedachten maar in mijn hart bloedserieus. Zij heeft naar mij geluisterd en niet alleen met haar oren. Maar met hart en ziel. Ze maakt mijn onrustig gevoel en onrustig hoofd rustig. Ze tovert een glimlach op mijn gezicht. Ze vertelt eerlijk wat ze ziet en doorkrijgt hoe raar het voor mij soms klinkt. Ook al snap ik er soms niets van. Ze zegt gelijk ze het doorkrijgt. En verduidelijkt indien nodig. Kan echt mijn hart en zorgen kwijt bij haar. Ik wou soms dat ik haar eerder gebeld had. Haar eerder ontmoet had. De tijd zal toen nog niet rijp geweest zijn. Maar ik vertrouw en geloof op haar. En waarom ? Omdat ik me heel goed voel bij haar. Haar voorspellingen komen niet alleen uit maar ze voelt vertrouwd voor mij. En dat is de reden dat ik altijd op haar bel als ze online is.




Ervaring van Evy met paragnost Oceana   Ervaring van Evy met paragnost Oceana   Ervaring van Evy geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Geweldig mens en een top medium dank voor alles.

Els.




Ervaring van Els met paragnost Gazali   Ervaring van Els met paragnost Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Heel erg bedankt. Zeer helder gesprek en precies waar ik inzit en moet doen. Dank.




Ervaring van Anoniem met paragnost Evs   Ervaring van Anoniem met paragnost Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Altijd erg duidelijk en in details, geen oppervlakkige opmerkingen.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  Lieve Jennifer,
Ik had je vandaag aan de telefoon en helaas verbrak de verbinding ivm te weinig beltegoed. Maar wat een kanjer ben je weer. We hebben besproken hoe jouw voorspellingen van een halfjaar geleden nu vorm beginnen te krijgen. Je bleef erin geloven dat het goed zou komen met mijn bedrijf en dat ik hulp zou krijgen van een arts. Toen kon ik dat niet plaatsen maar nu heb ik idd contact met een arts waar ik mee kan samenwerken. Erg bedankt voor je vertrouwen en voor je goede inzichten. Ik blijf je bellen en op de hoogte houden. Veel liefs.




Ervaring van Ha met paragnost Jennifer   Ervaring van Ha met paragnost Jennifer   Ervaring van Ha geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  Altijd fijne gesprekken, geeft me weer moed. Aangezien ik zo ongeduldig ben en alles al wil weten ;) Vandaag gesproken en zal je zeker weer bellen, zodra we dat ene bericht krijgen. Dikke knuffel. A.




Ervaring van ongeduld met paragnost Jennifer   Ervaring van ongeduld met paragnost Jennifer   Ervaring van ongeduld geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Zeer goede inzichten. Pakte de kern van de kwestie meteen op zonder zelf iets gezegd te hebben. Zeer herkenbaar wat ze zei bevestiging gehad van wat ik dacht. Zeker de moeite.




Ervaring van eli met paragnost Mari Elena   Ervaring van eli met paragnost Mari Elena   Ervaring van eli geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Werkelijk de liefste en zuiverste medium die ik spreek. Jij hebt niet alleen een zuivere gave, je hebt het ook altijd goed. Maar ook echt altijd. Ik vind het altijd echt super om met je te praten. Je blijft wat je zegt of dat nu goed nieuws is of niet. Altijd oprecht op een lieve zuivere manier en je hebt ook echt een mooi hart. Daarom mijn lieve Salin wil ik je een dikke knuffel sturen voor wat jij doet en voor hoe je het doet. Dank je wel Salin vanuit het diepste van mijn hart.
Heel veel liefs, tot gauw weer lieverd. Pieppiep.




Ervaring van pieppiep met paragnost Salina   Ervaring van pieppiep met paragnost Salina   Ervaring van pieppiep geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, ik heb ju gisteren gebeld. U hebt mij gerust gesteld. Zonder twijfel vertelde u mij wat er afspeelt bij hem en hoe de toekomst voor ons uitziet. Je hebt 3 mooie voorspellingen gedaan. Met geduld wacht ik nu af, maar wel gerustgesteld. Zo fijn dat u ook niet zweverig bent. Een aanwinst op deze lijn. Ik begrijp nu ook waarom u continue in gesprek bent. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Lieve Elena,

Ik heb je een paar keer gesproken. En 1x zelfs 3x in een week, want achter elkaar kwamen dingen uit die je zei.
Ik voelde ook altijd een bepaalde rust als we ophingen. Je bent erg goed in wat je doet en verkoopt geen onzin of wat mensen willen horen. En ik waardeer dit heel erg.

Dank je wel.




Ervaring van C. met paragnost Elena   Ervaring van C. met paragnost Elena   Ervaring van C. geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vera Ann
  Ervaring met paragnost Vera Ann
  Dank je wel.
Door jou super inzichten en enorm invoelen.
Weet ik toch een rust te vinden in moeilijke tijden.




Ervaring van H met paragnost Vera Ann   Ervaring van H met paragnost Vera Ann   Ervaring van H geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Beste Sherlock, ik heb het niet zo met getuigenissen schrijven, maar deze keer doe ik het toch. Toen ik je laat op de avond belde had je quasi geen informatie nodig om tot de kern van de zaak te komen. Je kreeg ook spontaan contact met overleden familieleden van mij. Ook tijdens ons tweede gesprek was je loepzuiver, zonder oordeel, voor jou bestaan er geen taboes. Integer, met respect en een vleugje humor, dat is hoe jij met mensen werkt. Je hebt mijn gevoel bevestigd, en de situatie in het juiste positiever perspectief geplaatst. Die man zie ik inderdaad echt als een geschenk in mijn leven en ik wens mij dat al je voorspellingen mogen uitkomen.
Hopelijk tot binnenkort.
En dank je wel voor jou.

De vrouw die heel graag naar zee wil verhuizen.




Ervaring van Sophie met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Sophie met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Sophie geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roxy
  Ervaring met paragnost Roxy
  Roxy is een super super lieve warme dame die de nagel op de kop slaat met haat gave, een toptalent. Dus zeker de moeite waard om met haar een gesprek aan te gaan en al de vragen te stellen die je bezighouden. Geen vraag is haar onbekend, dus bel haar en je zal het zelf ondervinden. Aan Roxy bedankt voor het verhelderend gesprek, tot hoors, liefs Carine.




Ervaring van carine met paragnost Roxy   Ervaring van carine met paragnost Roxy   Ervaring van carine geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Bedankt Olga, om me meer in mijn kracht te zetten en jouw geduld. Sorry dat ik soms twijfel en overstuur ben. Weet dat dit best een hobbelige weg is in mijn situatie met S en geduld zal moeten hebben. Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Olga   Ervaring van Sandra met paragnost Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 27 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laaya
  Ervaring met paragnost Laaya
  Wauw Laaya, wat een bijzonder gesprek heb ik met u gehad. U kon mij dingen vertellen die niemand en dan ook echt niemand kon weten en heeft gezien. Grote dank.




Ervaring van O met paragnost Laaya   Ervaring van O met paragnost Laaya   Ervaring van O geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Lieve Elana, ik heb jou al meerdere gesproken ivm de breuk van mijn niet alleen grootste liefde maar diepste liefde. Hij is terug op mijn pad en in mijn leven. Alles is precies gegaan zoals je had verspeld. Je was voor mijn een lichtpunt in mijn uitzichtloze situatie. Je bent altijd heel nuchter en eerlijk geweest, ook als je minder nieuws had te melden maar altijd met het nodige respect. Je maakt er geen feel good show van. Je bent heel zuiver en ziet en voelt de dingen haarscherp aan. Je bleef altijd bij jouw zelfde verhaal en gevoel. Bedankt uit het diepste van mijn hart om mij te steunen in 1 van de donkerste periode uit mijn leven. Mede door jouw steun ben ik of wij beter gezegd, eindelijk thuisgekomen bij elkaar. Mijn oneindige dank daarvoor. Lieve groet. Sofie.




Ervaring van Sofie met paragnost Elena   Ervaring van Sofie met paragnost Elena   Ervaring van Sofie geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  Bedankt Stientje, je voorspelling voor wat betreft mijn zoon is uitgekomen. Binnen 3 maanden gaat hij verhuizen.




Ervaring van anoniem met paragnost Stientje   Ervaring van anoniem met paragnost Stientje   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Zonet een topreading gehad met Nima, ziet onmiddellijk wat er speelt heb vertrouwen in de voorspelling.




Ervaring van Grace met paragnost Nima   Ervaring van Grace met paragnost Nima   Ervaring van Grace geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratis-paragnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratis-paragnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratis-paragnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratis-paragnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden