paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Opaliet

Kracht Steen Opaliet

Opaliet is een prachtige krachtsteen met een parelmoerachtige glans. Het staat bekend om zijn kalmerende energie en helpt bij spirituele groei.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Opaliet | Gratis Paragnosten Kracht Steen Opaliet | Gratis Paragnosten

Kracht Steen Opaliet

opaliet

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Opaliet | Gratis Paragnosten
Opaliet verkregen uit de gronden van Mexico | GratisParagnost Opaliet verkregen uit de gronden van Verenigde staten | GratisParagnost
Mexico is een rijke bron van krachtstenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende krachtstenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van krachtstenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende krachtstenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan krachtstenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Opaliet

Opaliet obsidiaan is een unieke krachtsteen die een combinatie is van natuurlijke obsidiaan en synthetische opaal. Het is een zachte, bijna doorschijnende krachtsteen met een prachtige iriserende glans die doet denken aan de kleuren van de regenboog. Opaliet obsidiaan staat bekend om zijn kalmerende en troostende energie, en kan ons helpen bij het verlichten van stress en angst. Het is ook een krachtsteen die ons kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en balans, en ons kan helpen bij het versterken van onze intuïtie en spirituele verbindingen.
Opaliet obsidiaan is een amorfe vorm van silica, vergelijkbaar met andere soorten obsidiaan. Het wordt geproduceerd door het smelten van vulkanisch glas en vervolgens snel afkoelen, waardoor er geen tijd is voor kristalvorming. De synthetische opaal die in de krachtsteen wordt gebruikt, is gemaakt van silica en water, met toevoeging van kleurstoffen om de iriserende kleuren te creëren.
Opaliet obsidiaan wordt geassocieerd met het derde oogchakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het derde oogchakra heeft invloed op ons vermogen om intuïtieve informatie te ontvangen en te verwerken, terwijl het kruinchakra ons verbindt met hogere spirituele energieën. Opaliet obsidiaan kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vergroten van ons spirituele bewustzijn en onze intuïtieve vaardigheden. Het kan ons ook helpen bij het vinden van diepere verbindingen met onszelf en anderen en ons helpen bij het versterken van onze communicatie met de spirituele wereld.
tentoon Kracht Steen Opaliet | Gratis Paragnosten Kracht Steen Opaliet | Gratis Paragnosten
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen